Igiena bebelusilor

Igiena bebelusilor

Cand avem un copil igiena lui devine o sarcina foarte importanta pentru noi.

Daca pentru noi este importanta igiena pentru un nou nascut este esentiala . Când copilul nostru vine acasă o lume întreagă se deschide pentru noi în ceea ce privește grija ta. Igiena este un aspect foarte important , deoarece sănătatea copilului depinde de ea trebuie să acorde atenție la mai multe aspecte ale acestei probleme. În primul rând, avem de igienă personală, avem grija ce mancam .

Baia este un moment foarte important pentru copil, nu numai în ceea ce privește igiena  dar de asemenea, pentru a a relaxa bebelusul in cadita. Unii pediatrii recomanda ca baita sa fie facuta de tatic pentru a crea o legatura intre tatic si copil .Este un moment perfect pentru a crea o atmosferă prietenoasă , favorizând o legătură specială cu copilul. Este indicat sa folosim sapunuri specialepentru a mentine nivelul optim   al PH-ului pielii copilului. Daca copilului nu ii place apa avem o problema. Cu tot felul de trucuri putem transforma experienta baii intr-o experienta placuta . Putem apela la tot felul de jucarii si jucarioare  care sa ne ajute sa rezolvam aceasta problema si baita sa devina distractiva. Capisoanele feresc copii de apa si ne ajuta sa ii putem spala mai bine.

d42556cb13db3bb69de5fc794866db45

 

După baie vă recomandăm aplicarea unei creme speciala de hidratare pentru pielea lor delicata, oferind un masaj blând. Nici un copil poate rezista de data asta! Curati bine urechiutzele cu bete speciale iar exteriorul urechilor cu bumbac sau tifon.Poate copilul tau are cosuri mici. Nu vă alarmați, acest lucru este normal, în primele săptămâni cu hidratare corespunzătoare și o buna igiena vor fi eliminate treptat. O vizita la pediatru va poate ajuta sa va linistiti.

Sa ne bucuram de momentel frumoase care ni-i le ofera copilul nostru in aceasta perioada!

Rating

Lasa-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*